parkeren antwerpen
parkeren antwerpen
Waar kunt u het beste parkeren in Antwerpen. Wij geven u gratis advies! Antwerpen is natuurlijk een geweldige stad, maar parkeren kan lastig zijn. Op onze website veel handige tips.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de parkeertarieven?
Mag ik nog parkeren op straat in Antwerpen?
Zijn er plekken waar ik gratis kan parkeren?
Op onze website vindt u de beste parkeertips!

Parkeren in Antwerpen

Parkeren in Antwerpen is een probleem.
De Gemeente Antwerpen heeft besloten dat parkeren op straat In het historisch centrum van Antwerpen voor bezoekers niet meer mag. U dient dus gebruik te maken van de parkeergarages en P+R locaties in Antwerpen?

Parkeergarages Antwerpen

parkeergarages antwerpen
Antwerpen heeft heel veel parkeergarages. De tarieven in de parkeergarages verschillen enorm. Deze parkeergarages bieden vaak zowel kort als lang parkeren aan. Wij maakten een overzicht van de parkeergarages in Antwerpen.
Lees verder op parkeergarages Antwerpen parkeergarages antwerpen

Parkeerzones straat parkeren:

Het centrum van Antwerpen is niet beschikbaar voor auto's. Wel kunt u in de buitenwijken parkeren op straat. In verschillende delen van de stad zijn er zones waar je op straat kunt parkeren. De parkeertarieven en -tijden variëren per zone.
Lees verder op parkeerzones Antwerpen

Park & Ride Antwerpen

park ride antwerpen
Antwerpen heeft Park & Ride locaties aan de rand van de stad. Op deze P+R voorzienen kunt u de auto parkeren en vervolgens met het openbaar vervoer verder reizen naar het stadscentrum van Antwerp. Parkeren wordt zo veel goedkoper!
Lees verder op Park & Ride Antwerpen pr parkeren antwerpen

Mobiele parkeerapps Antwerpen

Er zijn verschillende mobiele apps beschikbaar waarmee je parkeerplaatsen kunt vinden, betalen en zelfs kunt reserveren in Antwerpen.
Lees verder op parkeren met een app Antwerpen

Gratis parkeren Antwerpen

In sommige delen van Antwerpen, vooral buiten het centrum, zijn er mogelijkheden voor gratis parkeren, maar deze zijn vaak beperkt in aantal en tijd. Controleer altijd de parkeerborden om te zien of gratis parkeren echt toegestaan en voor hoelang.
Lees verder op gratis parkeren Antwerpen

Let op: Parkeren in het centrum van Antwerpen

In het historisch centrum van Antwerpen mogen enkel bewoners en vergunninghouders parkeren op straat. Bezoekers kunnen parkeren in een parkeergarage of Park and Ride aan rand van Antwerpen.
Parkeren Antwerpen is een site op particulier initatief en niet gelieerd aan de Gemeente Antwerp. Controleer altijd zelf de parkeertarieven op de parkeerautomaat.
Soms veranderen tarieven. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een mogelijk foutje op de website.